Genel

Nevşehir'de motosikletlilere şok uygulama!

Sosyal medya üzerinden iletişim kuran motosiklet tutkunları Nevşehir Kalesi Kayaşehir mevkiinde buluştu. Çıkışta motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı

Sosyal medya üzerinden iletişim kuran motosiklet tutkunları, Nevşehir Kalesi Kayaşehir mevkiinde buluştu. Çıkışta polis ekiplerince motosiklet sürücülerine yönelik "şok" denetim yapıldı. 

Polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada yaklaşık 50'nin üzerinde bulunan motosikletler tek tek durdurularak denetimden geçti. Trafik ekipleri araçlarda evrak, ehliyet, kask denetimi yaparak, evraklarında eksik olduğu tespit edilen sürücülere de cezai işlem uyguladı. Kurallara uyan sürücülere ise teşekkür edildi.

Nevşehir'de motosiklet sürücüleri sıkı takipte!

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri çevreye rahatsızlık veren otomobil ve motosikletlerle ilgili çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Nevşehir'de vatandaşlardan gelen şikayetlerin artması ve tüm uyarılara rağmen tescilsiz ve plakasız ulaşıma çıkan sürücülerin yanı sıra abartı egzoz ile çevreye rahatszılık veren ve akrobasi hareketleri yapan sürücülere savaş açıldı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince motosiklet sürücülerine yönelik gün içinde bir çok noktada şok uygulama yapılıyor. Kontrollerde kurallara uymayan sürücülere ceza kesilirken bazı motosikletler de trafikten men edildi.

Kentte gece saatlerinde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, gecenin ilerleyen saatlerinde cadde ve sokaklarda egzoz patlatarak rahatsız edici sesler çıkartan, park alanlarında, yürüyüş yollarında vatandaşların huzurunu bozan, aşırı hız yapan, kasksız, ehliyetsiz ve tescilsiz motosiklet sürücülerine yönelik polis ekiplerince uygulama yapıldı.