Nevşehir Mustafa Çalışkan ilkokulu 3 C sınıfı öğretmeni Fatma İlhan'a, öğrenci velileri, aralarında para toplayarak farklı bir sürpriz yapmak istedi.

Nevşehir Mustafa Çalışkan ilkokulu 3 C sınıfındaki öğrencilerin velileri, Öğretmenler Gününde sınıf öğretmeni Fatma İlhan için alacakları hediye paralarını bir araya getirerek, İsrail katliamlarında zarar gören mazlum Filistin halkının yaralarını sarmak için Filistin halkına bağışlandı.

Veliler adına FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Rabia Avcı; "Okulumuz 3 C sınıfı öğretmeni Fatma İlhan'ın, Filistin'de özellikle çocuk ve kadınların katledilmesi sonrası  Öğretmenler gününde hediye istememesi üzerine 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde farkındalık oluşturmak için öğretmenlerine hediye almak yerine onun adına Filistin’e bağışta bulunmak istediklerini söyledi. 

Avcı, Fatma öğretmenimiz adına veliler olarak aramızda topladığımız parayı, banka aracılığıyla Filistin’e bağışlanması için Verenel Derneği hesabına yatırdık. Bağış belgesini öğretmenimize hediye ettik kendisi çok sevindi.  Hepimize ayrı ayrı teşekkür etti. Öğretmenimiz vesilesiyle Müslüman kardeşlerimize yardımımız dokunduysa ne mutlu bizlere." dedi.