İlan - Duyuru- Mesaj

Nevşehir'de Öz Kervan Pastanesi Açıldı

Nevşehir'de Unlu mamuller alanında hizmet verecek olan Öz Kervan Pastanesi'nin Güzelyurt mahallesinde açılışı gerçekleştirildi.

Nevşehir'de Güzelyurt mahallesi Göktürk caddesi Kübra apartmanı no15/A adresinde Unlu mamuller alanında hizmet verecek olan Öz Kervan Pastanesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışı gerçekleştirilen Öz Kervan Pastanesi'nde, Pastane unlu mamülleri,  pasta, börek, poaça, baklava yaş pasta trileçe tuzlu kurabiye tatlı kurabiye başta olmak üzere pek çok lezzeti Nevşehir halkının damak zevkine ve bütçesine sunacak.

Açılış törenine, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hafız Mahmut Kemikkıran, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından yapılan dua ardından açılış kurdelesi kesilerek misafirlerini ağırlayan Öz Kervan Pastanesi işyeri sahipleri Usta Öğretici Muhammet Sancak ve Chef Ali İpek; “Nevşehir'de Pasta, Börek ve unlu mamulleri bir arada sunacağız. Bugün açılışı gerçekleştirdiğimiz iş yerinde bizleri yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederim. Tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı yeni yerimize bekleriz” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; “Yeni açılan her işyeri istihdama ve il ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Gelişen, değişen, büyüyen, bölgenin en önemli şehirlerinden olma yolunda hızla ilerleyen ilimizde her geçen gün yeni işyerleri açılıyor. Allah bol ve bereketli günler versin” dedi.

Öz Kervan Pastanesi

Yer: Güzelyurt Mah. Göktürk Cad. No: 13/5 Merkez/NEVŞEHİR

İnstagram: chefali.ipek