İlan - Duyuru- Mesaj

Nevşehir'de Özaltın Arçelik Yenilendi

Nevşehir’in köklü markalarından Özaltın Arçelik, müşterilerine daha modern ve kapsamlı bir alışveriş deneyimi sunmak için yenilendi.

Nevşehir’in köklü markalarından Özaltın Arçelik, müşterilerine daha modern ve kapsamlı bir alışveriş deneyimi sunmak için yenilendi. Nevşehir'de Tahmis Caddesi, Sarraflar Çarşısı'ndaki şubesi, yenilenen yüzüyle hizmete açıldı. 

Özaltın Arçelik'te Şimdi Keyifli Alışverişin Tam Zamanı 

Bakım ve dekorasyon değişikliklerinin ardından yeni konseptiyle hizmete başlayan Özaltın Arçelik Mağazası, beyaz eşya ve küçük ev aletleri alanında evinizin tüm ihtiyaçlarını uygun fiyat aralıkları ile karşılamaya hazır.

Güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle Nevşehir'in sevilen en eski esnafları arasında yer alan Özaltın Arçelik mağazası, yenilenen yüzü ile tanışmanız için sizleri bekliyor.

Arçelik’in geniş ürün yelpazesiyle her türlü ev ihtiyacına çözüm sunduğu mağazada, teknoloji ve konfor bir arada sunuluyor. Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar her türlü ihtiyacınızı karşılayacak ürünlerle Özaltın Arçelik, müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Tahmis Caddesi, Sarraflar Çarşısı No:40  NEVŞEHİR

İletişim: 0 384 213 10 45