Nevşehir'de doğadan sofraya organik ürünlerin adresi 'Kenan Gıda Peynircilik' 3. yaşını peynir çeşitlerinden şarküteri ürünlerine müşterilerine özel  indirimlerle kutluyor. Bu indirimlerle müşteriler, sağlıklı ve lezzetli peynir, şarküteri ve süt ürünlerini daha uygun fiyatlarla satın alma fırsatı buluyor.

 Bir çok ürünlerde dev indirim. Poşetler dolup taşacak.

'Kenan Gıda Peynircilik'  Nevşehir'de lezzet arayanlara kahvaltılık ve gurme lezzetleri en taze ve en hesaplı şekilde müşterilerine sunmayı hedeflerken, bunu yaparken yüksek kalitede müşteri memnuniyetini hedefliyor. 

Nevşehir kapalı pazar yerinde hizmet veren Kenan Gıda Peynircilik firmasında, aradığı tüm lezzetleri hem kalite hemde tazelik hemde uygun fiyatlarla bulan vatandaşların ilgisi büyük.  

Vatandaşların bu ilgisine kayıtsız kalmayan 'Kenan Gıda Peynircilik', Nevşehir halkına özel bir çok üründe indirim başlattı.

"HEP UCUZ ALIN, KAZANÇLI KALIN"

Açıldığı günden bugüne Nevşehir halkından büyük teveccüh gören süt ve şarküteri ürünleri konusunda kaliteli üretimi ile tanınan 'Kenan Gıda Peynircilik', 3.'cü yılını kutluyor.

İŞTE BAZI FIRSAT ÜRÜNLERİMİZ:

  • 850 gr Süzme Çiçek Balı 120'den 85 TL'ye indirdik
  • Miraçbey Tam Yağlı Tulum Peyniri 130'dan 100 TL'ye İndi
  • Narlıtepe Tulum Peyniri 170 den 140 TL'ye indi
  • Zirve Peyniri 150'den 130 TL'ye indi
  • L İri Boy Yumurta 100 TL'ye indi
  • GÜLSAN reçel çeşitleri 1.5 kg. 130'dan 100 TL'ye indi.

Nevşehir kapalı pazar yerinde hizmet veren 'Kenan Gıda Peynircilik' mağazasıyla ürünlerini aracısız olarak tüketiciye ulaştıran Nevşehir'in güçlü markası, 3. yılına özel olarak peynir çeşitlerinden şarküteri ürünlerine kadar tüm ürünlerde avantajlı fiyatlar sunuyor. 

3. Yıla özel indirimli ürünler sizleri bekliyor...

Nevşehir'de yöresel ürünler, peynir ve süt ürünlerinin satışa sunulduğu 'Kenan Gıda Peynircilik', Peynir çeşitlerinden zeytine, şarküteri ürünlerinden bal ve kahvaltılık reçellere, bir çok lezzetleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

Yöresel ve tamamen organik doğal ürünlerin bulunduğu, peynirden zeytine, keçiboynuzu ve karadut özünden yumurtaya, terayağından yoğurda, salçadan, pekmeze, tahinden bala yaklaşık 500 çeşit ürünün yer aldığı "Kenan Gıda Peynircilik" Nevşehir merkez Kapucubaşı Mahallesi, Kapalı pazar yeri, Eyüp Sokak No: 15’de DEV İNDİRİMLİ fiyatlarıyla müşterilerinden büyük ilgi görüyor.

'Sağlığını ve cebini düşününler için en doğal, en kaliteli ve en ekonomik ürünler burada...

Nevşehir'de güvenle alıp, yöresel organik ürünleri bulabileceğiniz lezzetin adresi Kenan Gıda Peynircilik'de en doğal ürünleri bulabilirsiniz.

Nevşehir'de Peynir, Zeytin, Bal, Tereyağ, Yoğurt, Tahin, Pekmez, Yumurta, Bitkisel özler, yöresel köy ürünleri satış noktası; Kaliteli markalar, ekonomik fiyatlarla sizleri bekliyor.

KENAN GIDA PEYNİRCİLİK

Adres: Kapucubaşı Mahallesi. Kapalı pazar yeri. Eyüp Sokak No: 15 NEVŞEHİR

Kenan Güney: 0 544 901 00 50

İbrahim Güney: 0 535 441 46 10

Unutmayın Nevşehir'de kahvaltılık şarküteri ürünleri ve peynir 'Kenan Gıda Peynircilikten" alınır...