Merhum Şehit İsmail Heniyye için yurt genelinde olduğu gibi ilimizde Nevşehir'de de tüm camilerimizde gıyabi cenaze namazı kılındı.

İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı Şehit İsmail Heniyye için Nevşehir'deki camilerde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Nevşehir Kurşunlu cami ve Külliyesi Hacı Süleyman Köybaşı Camisi'nde de tüm şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim hatimlerinin duası yapıldı.

Cuma namazının ardından ise Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cami çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

...

Nevşehir’de vatandaşlar İran’da suikast sonucu şehit edilen İsmail Heniyye ve 7 Ekimden bu yana şehit olan tüm Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

İl Müftüsü Kazım Güzel, Cuma namazı sonrasında tüm vatandaşlarımızın katılımıyla Nevşehir Külliye Camiinde gıyabi cenaze namazını kıldırdı ve dua etti.

CUMA NAMAZI ÇIKIŞI VATANDAŞLARA SU, GÜL SUYU VE LOKUM İKRAMI

Suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için Nevşehir’de gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz sonrasında Nevşehir Belediyesi tarafından, vatandaşlara gül suyu, lokum ve su ikramında bulunuldu.

Nevşehir Kurşunlu Cami’de Cuma namazı öncesinde tüm şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim hatimlerinin duası yapıldı. Cuma namazının ardından ise geçtiğimiz gün İran’da uğradığı suikast sonucu şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cami çıkışında vatandaşlara Nevşehir Belediyesi görevlilerince su, gül suyu ve lokum ikramında bulunuldu.

Acıgöl'de Şehitlerimizi Anma ve Gıyabi Cenaze Namazı.

Terörist İsrail'in hain saldırısı sonucu şehit olan İsmail Haniye başta olmak üzere tüm şehitlerimize hatim okunup duası yapıldı.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Merkez Çarsı caminde Cuma namazı öncesinde yapılan programa vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Cuma namazının ardından İsmail Haniye için tüm camilerimizde gıyabi cenaze namazı kılındı.