Nevşehir 2000 Evler mahallesinde genç çiftin uygunsuz hareketleri vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Yaşananlara tepki gösteren mahalle sakini vatandaşlar ise yaşananların sürekli hale geldiğini belirtti.

FİB Haber WhatsApp İhbar Hattına şikayetlerini dile getiren mahalle sakini bir vatandaşlarımız; "Burası Nevşehir'in 2000 Evler mahallesi yurt karşısı Özel idare petrol üstünde bulunan çamlık alan üniversite öğrencilerinin adeta buluşma noktası oldu. Öyleki çoğu zaman uygunsuz hareketlerde bulunan gençlerin bu durumu bizleri çok üzüyor. Hepimizin çoluk çocuğumuz var. Buna yetkililerin bir çare bulmasını istiyoruz" dediler.

“Bunun adı özgürlük olamaz”

Yaşananlara tepki gösteren bir başka çevre sakini vatandaşımızda, 2000 Evler mahallemizdeki çamlık alan içerisinde bazı kişilerin kendini bilmez davranışlarda bulunduğunu ifade ederek; “Bunun adı özgürlük olamaz, düpedüz bir rezilliktir” dedi. 

Birileri yapmış olduğu rezillikleri özgürlük sanıyorlar, Bu kadar özgürlük çok fazla. Buna toplum olarak tepkimizi göstermezsek, yarın aynı şeyi bizim çoluk çocuğumuzda normal görecek ve aynı rezilliği yapacak. Bizler toplum olarak bu tür çirkinliklere müsade etmemeliyiz.” ifadelerinde bulundu.

Hergün işe gidiş gelişte buradan geçtiklerini hep aynı bu çirkin manzaralarla karşılaştıklarını ifade eden mahalle sakini E.N.'de, "Burası mahalemizin nefes aldığı çamlık bir alan. Çok uygunsuz hareketlerine şahit oluyoruz. Çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar. Buranın aydınlatılamasını aynı Kocaçaydaki park gibi değerlendirilmesini istiyoruz. Aynı zamanda ışıklandırma olmadığı için çok karanlık olan bu yerin aydınlatılarak kötüye kullanılmamasını istiyoruz." dedi.