Nevşehir’in kültürel ve sanatsal hayatına yeni bir soluk katacak olan Tozlu Sanat Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. 

Güzelyurt mahallesi 215. sokaktaki adresinde hizmete giren  Tozlu Sanat Merkezi açılışına; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İler, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, CHP Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe  Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, CHP Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Seviç, Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Yalçın, Öz Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı M. Fatih Mutlu, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Tarkan Güney ile çok sayıda özel davetliler katıldı. 

Atölyeler ve Faaliyetler

Tozlu Sanat Merkezi, farklı yaş gruplarına hitap eden geniş bir atölye yelpazesine sahip. Merkezinde sunulacak olan atölyeler arasında:

  • Resim Atölyesi
  • Müzik Atölyesi (Piyano, Keman, Bağlama, Gitar)
  • Satranç
  • Akıl Oyunları
  • Yaratıcı Drama

Profesyonel Kadro ve Hijyenik Ortam

Tozlu Sanat Merkezi, alanında uzman profesyonel kadrosuyla hizmet veriyor. Hijyenik ortamda öğrenmeye elverişli bir atmosfer sunan merkez, 7’den 77’ye herkesin faydalanabileceği bir yer olmayı hedefliyor.

Birebir İlgilenme İmkanı
Öğrencilerle birebir ilgilenme fırsatı sunan sanat merkezi, katılımcıların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Eğlenceli ve öğretici faaliyetlerle dolu bir ortamda, sanatseverler yeni yetenekler keşfetme şansı bulacak.

Tozlu Sanat Merkezi

Adres: Güzelyurt mahallesi 215. sokak No:34 NEVŞEHİR

GSM: 0 551 708 42 42

Instagram: tozlusanatmerkezi