Magazin

Nevşehir'den Bursa'ya giden genç aşçı sır oldu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Nevşehir'de aşçılık yapan 31 yaşındaki Yusuf Kavuk'un kaybı araştırılıyor. İşte Yusuf Kavuk olayında son dakika gelişmeleri...

Aslen Kahramanmaraşlı olan Yusuf Kavuk ailesi ile birlikte yaşadığı Nevşehir'den Bursa'nın İnegöl ilçesine gitmesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamadı. Büyük endişe yaşayan Kavuk ailesi Müge Anlı'dan bu sır kaybın bulunması için yardım istedi.

Yusuf Kavuk, 4 aydır kayıp!

Nevşehir de yaşayan ve dört aydır kendisinden haber alınamayan genç aşçı Yusuf Kavuk’a ne oldu? Nevşehir'deki bir otelde aşçı olarak çalışan Yusuf Kavuk'tan 4 aydır haber alınamıyor. atv'nin ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Yusuf Kavuk'un kaybı araştırılıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Yusuf Kavuk kaybı hakkında araştırmalar devam ediyor. 

Bugünkü proğrama Nevşehir'den telefonla bağlanan Tolga E. dört aydır kayıp olarak aranan Yusuf Kavuk’u tanıdığını ve Kapadokya'da aynı otelde iki ay birlikte çalıştıklarını dile getirdi. Aynı zamanda müzisyen olduğunu ifade eden Tolga E.; "Birgün beni Yusuf aradı kız arkadaşıyla beraber kendisini sahne alacağı mekanda dinlemeye geleceğini söyledi. Sonra kız arkadaşıyla birlikte sahne aldığım yere dört kişi olarak geldiler. Eşim ile birlikte aynı masaya oturduk. Yusuf bize kız arkadaşım diyerek tanıştırdı. Yusuf çok sevdiğim bir kardeşimdi. Bende bu konuya azda olsa bir katkım olması adına katıldım" dedi.

Nevşehir'den Bursa'ya gitti sır oldu!

Genç aşçı cinayete mi kurban gitti?

Genç aşçı Yusuf Kavuk'un sır dolu kaybı! - Müge Anlı ile Tatlı Sert

4 aydır kayıp olan aşçıya ne oldu?

Yüzleşmeye gidip geri dönmeyen aşçıya ne oldu?

Genç aşçı Yusuf Kavuk'un kaybındaki şüpheler!

Genç aşçı Yusuf'un yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gözyaşı döktü.

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı'da Nevşehir'de aşçılık yapan Yusuf Kavuk'un kaybı araştırılıyor.

GENÇ AŞÇI YUSUF KAVUK, NEREDE?

Bursa'ya sevgilisi Derya'nın yanına giden 31 yaşındaki 1 çocuk babası genç aşçı Yusuf KAVUK, 3 Temmuz'dan beri kayıp olarak aranıyor. Bu konuda bilgi sahibi olanların 0535 663 52 52 - 0212 354 43 25 - 0212 639 42 63 numaralı telefondan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına veya 112 ACİL POLİS HATTI'na veya en yakın Polis birimine haber vermeleri rica olunur.