Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Nevşehirli Mehmet Anıl Altındal (21) rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde hayatını kaybetti. 

Nevşehir İmam hatip lisesi mezunu Nevşehir 1. Amatör Lig takımlarımızdan Hisar Spor futbol takımında forma giyen mütevaziliği ve beyefendi kişiliği ile örnek Mehmet Anıl Altındal (21)'ın vefatı başta ailesi sevenleri ve tüm Nevşehir'i hüzne boğdu.

Yusuf Altundal'ın değerli Oğlu Mehmet Anıl Altındal'ın cenazesi İkindi Namazına Mutaakiben Kurşunlu Camiinde Kılınarak Alacasar Köyünde toprağa verildi.

Hem öğrencisi hem de akrabası olan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir yayınladığı mesajında ; "Ahh Anıl'ım ahhh..Hüznümü ifade edecek kelime bulamıyorum.Binlerce öğrencim ve sporcum içinde edebinle,saygınla ve insanlığınla altın gibi parlayan pırıl pırıl bir gençtin.Bu can bu bedende olduğu müddetçe seni hep hayırla yad edeceğim..Mekanın cennet olsun aslanım..." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.