Her yıl Türkiye Birincisi çıkaran okulumuz LGS hazırlık ve motivasyon çalışmalarına devam ediyor. 2024 LGS Türkiye Birincisi Eymen Önügören 8.sınıf öğrencilerimizle söyleşi yaparak sınav hazırlık sürecini anlattı.

Eymen Önügören başarısında deneyimli öğretmenlerinin yönlendirmelerinin, Koçluk sistemi sayesinde her gün Koç Öğretmeniyle buluşmalarının ve yönlendirmelerinin, yanlış yaptığı her bir soruyu öğretmenlerine teneffüs ve öğle aralarında rahatlıkla sormanın, özel saat uygulamalarında kazanım odaklı eksik tespitlerinin, okul kursunda uygulanan istasyon sisteminin ve seviye sınıflarında uygulanan yöntemlerin, seri deneme uygulamalarında her gün sınav sınıfının, sınav sıralarının güncellenmesinin, LGS okullarında prova sınavlarının yapılmasının çok büyük katkılarının olduğunu dile getirdi.

Şampiyon öğrencimiz “Okuluma, öğretmenlerime ve uyguladıkları sistemlere bağlı kaldım, onların bizler için en iyisini düşündüklerinin hep bilincinde olarak okuluma güvendim ve Lise öğrenimime de Altınyıldız Fen Lisesi’nde devam etme kararı aldım” diyerek başarılar diledi.

2025 LGS de hedeflerini hep yüksek tutan okulumuz Türkiye’nin en kaliteli okulu olmaya devam etmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.