Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşağıbarak köyündeki vatandaşların şebeke çilesi sona erdi.

Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşağıbarak köyünde baz istasyonu yapım çalışmaları tamamlandı. Müjdeyi köy muhtarı Yaser Kavak duyurdu.

Aşağı Barak köyü muhtarı Yaser Kavak, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; “Başta kendi köyümüz ve yakın çevre köy sakinlerinin talep ve şikayetleri doğrultusunda şebekesi çekmeyen Aşağıbarak köyümüzde iletişim altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla önemli bir adım atılmış olup, iletişim istasyonu kurma çalışmaları tamamlanarak şebeke sorunu çözülmüştür. Köylülerimize hayırlı olsun.” dedi.

Muhtar Kavak; "Bizim ve çevre köylerin en büyük sorunu olan Baz İstasyonu'nun yapılmasında Başta Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız, Sayın Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligder Bey, Sayın Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcımız ve Bakanlık Personeline, Sayın Genel Müdürümüz Turgay Türkyılmaz'a ve emeği geçen herkese sonsuz saygılarımızı arz ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Aşağıbarak köyü sakinleri köylerine kurulan baz istasyonundan dolayı seslerini duyuran muhtarları Yaser Kavak'a ve bu sorunu çözüme kavuşturan tüm yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

Editör: İbrahim UYSAL