Bir dizi inceleme ve programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Nevşehir Valisi Ali Fidan, il protokol üyeleri ile bir araya geldi.

Bakan Tekin Nevşehir’de Eğitim Alanında Atılacak Adımlar İçin İstişarelerde Bulundu

Bakan Tekin, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Milletvelili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ürgüp Kaymakamı Refik Özsoy, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bir araya gelerek Nevşehir'de Eğitim konusunu istişare ettiler.

İlk olarak il protokolü ile bir araya gelerek Nevşehir’deki eğitim yatırımları konusunda değerlendirmelerde bulunan Bakan Tekin daha sonra Ürgüp ilçesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023 Liberal Düşünce Kongresi'ne katıldı

Bakan Tekin ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde, Liberal Düşünce Topluluğunca (LDT) gerçekleştirilen "2023 Liberal Düşünce Kongresi"ne katıldı. Bakan Tekin, burada katılımcılara hitap etti.

Kongre, farklı salonlarda "Ekonomide yükselen devletçilik" ve "Yeni çalışmalar, genç akademisyenler" konulu oturumlarla devam etti.

Neşehir Valisi Ali Fidan; "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, bir dizi inceleme ve programlara katılmak üzere ilimize teşrif ettiler. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.