AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, Ürgüp önceki dönem Belediye Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Aktürk, Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve beraberindeki heyet Ürgüp KYK yurdu inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ortak yaptıkları açıklamada; "Nevşehir'imizin en büyük yurt projelerinden biri olan Ürgüp KYK yurdunun inşaatını yerinde ziyaret ettik. 762 kişilik erkek yurdu ve 1,198 kişilik kız yurdu kapasitesiyle, bu büyük yatırım gençlerimizin eğitim hayatında önemli bir rol oynayacak.  

  • İhale Tarihi: : 13 Eylül 2023  
  • İş Bitim Tarihi : 10 Haziran 2024  
  • Sözleşme Bedeli: 441.444.000 TL

Bu projeyle birlikte, öğrencilerimize modern, güvenli ve konforlu yaşam alanları sunacağız. Gençlerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılayacak bu yatırımı Ürgüp’ümüze kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nevşehir’imize hayırlı olsun! Hep birlikte daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.