Yaşam

Nevşehir'in sevilen ismi Boyacı Harun vefat etti

Nevşehir'in sevilen eşrafından Boyacı Harun lakaplı Harun (Kasım) Bıkmazer, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

02.10.2024 Çarşamba günü geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Nevşehir'in sevilen eşrafından Boyacı Harun lakaplı Harun (Kasım) Bıkmazer (74), Nevşehir Devlet Hastanesi yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Nevşehir'de herkesin sevgisine mazhar olan Harun (Kasım) Bıkmazer'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hamdi Tüfekçi camisinden kılınıp kaldırım mezarlığında defnedilecektir.

Nevşehir Kale mahallesindeki eski evinde tek başına yaşayan Bıkmazer'in vefatı Nevşehir'de tüm vatandaşları hüzne boğdu.

Nevşehir'in sevilen ismi Harun (Kasım) Bıkmazer (74) vefatından kısa bir süre önce yaptığı açıklamasında kendisi hakkında şu bilgileri vermişti...

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.