Nevşehir çiçekli Camii imam hatibi Ahmet Aydemir, rahatsızlığından dolayı Bilkent şehir Hastanesi'nde kemoterapi tedavisi görüyor. 

Aydemir: "Dualarınızı bekliyorum"

 FİB Haber Merkezi olarak kendisi ile görüştüğümüz Nevşehir Çiçekli Camii İmam Hatibi ve Diyanet Sen Nevşehir İl Başkanı Ahmet Aydemir, kemoterapi tedavisi gördüğünü belirterek sevenlerinden dua istedi.

Telefonlara cevap veremiyorum.

Herkese selam ve sevgilerini ileten Aydemir açıklamasında; " Çok değerli dostlarım Kemoterapi tedavim başladı. Dualar, müminin mümine yapacağı en güzel yardımdır. Dualarınızı bekliyorum. Cenabı Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Allah devletimize milletimize çok versin. Biz Rabbime teslim olduk, hakkımızda ne hayırlıysa onu verir. Telefonlara cevap veremiyorum, anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi:

Görev yaptığı caminin içerisini çiçeklerle donatarak adeta botanik bahçesi haline çaviren Nevşehirli imam hatip Ahmet Aydemir, Esentepe mahallesinde yürüttüğü iyilik kervanı hareketi ile herkesin gönlüne girerek kısa sürede büyük takdir toplamıştı.

Ahmet Hocam bu iyilik kervanında daha yapılacak çok iş var.

FİB Haber Merkezi olarak olarak değerli Ahmet Aydemir hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyor, en kısa sürede tekrar sağlıkla aramızda görmeyi umut ediyoruz.