Nevşehir

Nevşehirli asker trafik kazasında hayatını kaybetti

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Dörtyol köyünden P. Söz. Er İslam Özer (24), Antakya yolu üzerinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Dörtyol köyünden Ercan Özer oğlu, P. Söz. Er İslam Özer (24) görev istirahatinde iken Hatay'ın Yayladağı ilçesi Hisarcık mahallesi Yayladağı/Antakya karayolu üzerinde sivil araç ile yolculuk yaptığı sırada meydana gelen trafik kazası sonucu Yayladağı Hastanesi'ne kaldırılmış, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Kaymakam Gürkan'dan taziye mesajı

Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan yayaınladığı taziye mesajında; "Kozaklı nüfusuna kayıtlı P. Söz. Er İslam Özer, görev istirahatinde iken Yayladağı İlçesi Hisarcık Mahallesi Yayladağı/Antakya karayolu üzerinde sivil araç ile yolculuk yaptığı sırada meydana gelen trafik kazası sonucu Yayladağı Hastanesi'ne kaldırılmış, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 22 Eylül 2024 saat 04.15 sularında vefat etmiştir. Başımız sağ olsun."

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.