Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı beraberinde Başkan Yardımcıları Veli Kırşehirli ve Hasan İler ile birlikte Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı’na iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan NEVESOB Başkanı Pınarbaşı, “Kıymetli Belediye Başkanımız Rasim Arı bey ve Belediye Başkanı Yardımcıları Birliğimize ziyarette bulunarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Belediye Başkanımızın ziyaretinde esnaf ve sanatkarlarımızın yıllardır süregelen kronikleşmiş sorunlarını ve yapılabilecek iş ve işlemleri görüştük. Sanayi esnafımızın sorunlarını, kentsel dönüşüm bölgesinde bulunan esnaflarımızın sıkıntılarını ve Belediyemizin sanayide oluşan hurda araç görüntü kirliliğiyle ilgili bizlerle istişare ederek yapmış olduğu çalışmaları değerlendirdik.

Sanayi bölgesinde esnaflarımızın hurda araçlarını koyabilmesi için yapmış olduğu alan açma ve düzeltme çalışmaları için ayrıca teşekkürlerimizi ilettik. İnanıyoruz ki bu istişare odaklı yönetim tarzıyla Belediye Başkanımız Rasim Arı beyefendi ile güzel ve çözüm odaklı işler yapacağız. Kendisine ve ekibine ilimiz ve esnaflarımız adına yapacağı tüm işlerde tekrar başarılar diliyorum” dedi.         

NEVESOB Başkanı Pınarbaşı’na Nevşehir Karoserciler Odası Başkanı Ramazan Korkmaz eşlik etti.