Medya

Nevşehirli Furkan Ünal, Aslı Şafak'ın programına konuk oluyor!

Nevşehir’in genç ve başarılı isimlerinden Dijital içerik üreticisi Furkan Ünal, motivasyon dolu videolarıyla kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi kazandı.

Nevşehir’in genç ve başarılı isimlerinden Furkan Ünal, motivasyon dolu videolarıyla kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi kazandı. @furkanunalx Instagram hesabıyla sosyal medyada 100.000'in üzerinde takipçiye ulaşan Ünal, bu akşam ünlü televizyoncu Aslı Şafak’ın programına konuk olarak katılacak.

Nevşehir’in Gururu Furkan Ünal, Aslı Şafak'ın Programına Konuk Oluyor!  

Nevşehirli olan Furkan Ünal, üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamladı. Ünal, sosyal medyada insanlara ilham veren, onları motive eden notlar dağıttığı videolarıyla tanınıyor. Beşiktaş'ta başlayan bu anlamlı hareketi Türkiye'nin dört bir yanına yayarak, binlerce insanın hayatına dokunmaya devam ediyor. Ünal, verdiği küçük ama anlamlı notlarla insanların kalplerine dokunurken, "herkesin biraz desteğe ve gülümsemeye ihtiyacı var" diyerek başlattığı sosyal medya hareketiyle dikkatleri üzerine çekti.

 Bloomberg HT ekranlarında!

Bu akşam ekranlarda olacak Furkan Ünal’ın katılacağı Aslı Şafak’ın programı, gençlerin ilham kaynağı olan bu Nevşehirli ismi daha geniş kitlelerle buluşturacak. Sosyal medya üzerinde büyük beğeni toplayan Furkan Ünal’ın içerikleri, samimi ve içten yaklaşımıyla kısa sürede daha da yaygınlaşıyor. 

Sadece not videoları ile sınırlı kalmayan Furkan, aynı zamanda sosyal deney videoları ve farkındalık projeleri ile de geniş kitlelerin ilgisini çekiyor. Tüm bu projeleri, samimiyeti ve özgün yaklaşımı ile hazırlayan Furkan Ünal, izleyenlerin gönlünde ayrı bir yer ediniyor.

Instagram hesabı (@furkanunalx) üzerinden yayınladığı içeriklerle adından sıkça söz ettiren Furkan, bu akşam Aslı Şafak’ın programında hem kariyerini hem de projelerini konuşacak. Nevşehir’in gururu Furkan Ünal’ı kaçırmayın!

Siz de @furkanunalx instagram hesabını takip ederek Furkan Ünal’ın motivasyon dolu dünyasına adım atabilirsiniz.