Nevşehir Simya Koleji 4. sınıf öğrencisi İsmail Biçen, yazdığı ilk kitabı “Anadolu’da Bir Sınıf”ı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e hediye etti.

Nevşehir Simya Koleji İlköğretim Müdürü Çetin Kurtpınar beraberinde görsel sanatlar öğretmeni Burak Kaya, Türkçe Öğretmeni Furkan Göksel, Sınıf Öğretmeni Elif Şahin ve öğrenci İsmail Biçen ile birlikte Rektör Aktekin’i makamında ziyaret ederek kitap hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Biçen, kitabında Anadolu’nun kültürel ve doğal güzelliklerini akıcı bir dille anlattığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise genç yazarı tebrik ederek, “Böylesine değerli bir eser ortaya koyduğun için seni ve emeği geçen öğretmenlerini kutluyorum. İnşallah bu ilk eserin, nice güzel kitapların başlangıcı olur” dedi.