Nevşehir'de geçtiğimiz yıl meydana gelen elim trafik kazası sonucu 15 yaşında hayatını kaybeden merhum Hafız Melih Bahşi adına Uçhisar kasabasında anma proğramı düzenlendi.

Bir yıl önce rahmeti rahmana uğurlanan merhum Hafız Melih Bahşi bugün Uçhisar merkez camiinde cuma namazı öncesi vatandaşların yoğun katılımıyla okunan Kuran-ı Kerim hatmi ve sohbetle anıldı. Düzenlenen program yapılan duayla son buldu.

Merhum Hafız Melih Bahşi'nin babası Osman Bahşi yaptığı açıklamasında; "Vefatıyla tüm Nevşehir halkını hüzne boğan, değerli yavrumuz, merhum Hafız Melih Bahşi'nin sene-i devriyesi münasebetiyle Uçhisar Merkez camiinde anma programı düzenledik. Başta oğlum Melih olmak üzere, şehitlerimiz ve tüm hayatlarını kaybedenler için Kur'anı Kerim hatmi ardından da dua ettik. Proğrama yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Allah hepsinden razı olsun" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak vefatının 1. yıl dönümünde merhum Hafız Melih Bahşi kardeşimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyoruz. Ruhu şad mekanı cennet olsun.