İstanbul'da yaşayan Nevşehirli hayırsever iş insanı ve Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'nun gönül buluşmaları bu kez sıla-i rahim kapsamında geldiği memleketi Nevşehir'de davam ediyor.

Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve AK Parti'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün'ü Yuva köyündeki çiftliğinde ağırladı.

Nevşehirli İş insanı Faruk Tekeli, Yuva köyü muhtarı Hasan Kaymak ve İş insanı Şahin Demirtaş'ında yer aldığı gönül buluşmasında Nevşehirli hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu konuklarına köy usülü bazlama (gözleme) ve ayran ikramında bulundu. 

Çalışkan: "Hayırseverlerimizle gurur duyuyoruz"

Nazik ev sahipliği için İş İnsanı Yaşar Eroğlu'na teşekkür eden Milletvekili Emre Çalışkan, "Nevşehir'e çivi çakan, çocuğuna, gençliğine destek veren herkes başımızın tacıdır. Şehrimiz insanına katkı ve desteklerinizi yakından takip ediyorum. Bu konuda size ayrıca teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile şahsınızda, hayırda yarışan, hayra destek olan, hayra vesile olan herkesten Allah razı olsun. Sizlerle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Eroğlu: "Memleketimin havası bir başka..."

Nevşehir'in önemli değerlerinden biri olan hayırsever İşadamı Yaşar Eroğlu'da” Her fırsatta Nevşehir’de bulunmanın insanlara destek olmanın bir gurur abidesi olduk. Paylaşmayı bir sosyal sorumluluk projesi olarak kendimize misyon edindik. Memleketimizi, hemşehrilerimizi çok seviyoruz. Bizim onlarla derin bir bağımız var. Herkez bizim kardeşimiz. Bizler paylaşmayı seviyoruz. Paylaşmak bereketi getirir bir aileye bir çocuğa destek olunursa engeller aşılır ve anlamlı olur, Bunlar kolay elde edilecek tarifler değil önce insan olmakta sonra geleceği inşaa etmekle geçiyor ve bunlar anlatılmaz duygular.” dedi.

Aygün: "Bizim tek derdimiz Nevşehir..."

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün'de; "Nevşehirli değerli hayırsever hemşehrimiz Yaşar Eroğlu abimiz, iş hayatındaki başarıları kadar renkli kişiliği, yardımseverliği ve sosyal projelerde yer almasıyla da takdir gören bir isim. Söz konusu Nevşehir olduğunda hep ön saflarda olan, kıymetli hemşehrimiz Yaşar abimizin, Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan ile birlikte misafiri olmaktan büyük mutluluk duyduk. Güzel ev sahipliği için de kendisine teşekkür ediyorum "dedi.

Ziyaret bayram tadında memleket havasında hoş sohbet ve iyi dilek temennilerin ardından günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.