İstanbul'da ikamet eden Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyü sakinlerinden hayırsever iş insan Hacı Recep Ünlü (92) vefat etti.

Cenazesi yarın öğle namazından sonra İstanbul Üsküdar Şakirin camiinden kaldırılıp Karacaahmet mezarlığına defnedilecektir.

Hacı Recep Ünlü, 1940 yıllar da İstanbul'a göç etmiş olup ilerleyen yıllarda iş hayatındaki başarısıyla sanayici iş adamı olarak bir çok kişiye istihdam sağlamıştır.

Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde Aşağı Camii, lojmanlar ve Kur'an kursu başta olmak üzere arkasında kalıcı eserler bırakan Hacı Recep Ünlü'ye Cenab-ı Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak MerhumaAllah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.