Güncel

Nevşehirli İbrahim Yıldız Tüm Türkiye'yi Büyüledi

TRT1’de yayımlanan ‘Sen Türkülerini Söyle’ nin 13. bölümünde Nevşehirli gururumuz İbrahim Yıldız Neşet Ertaş'ın "Yandı Bağrım" türküsünü seslendirdi.

 'Sen Türkülerini Söyle' yarışmasına damga vuran Nevşehirli yarışmacı İbrahim Yıldız, "Yandı Bağrım"' türküsünü söyleyen Yıldız sosyal medyada gündeme oturdu.

Sesiyle büyüleyip duygu dolu anlar yaşattı! 

Nevşehirli hemşehrimiz İbrahim Yıldız, TRT1'de sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla’nın yaptığı, jüriliğini Cengiz Özkan, Aysun Gültekin, İsmail Altunsaray, Emre Yücelen ve Öykü Gürman’nın yaptığı "Sen Türkülerini Söyle " yarışmasının 12.Bölümü 2.turunda yine 1. oldu ve süper finale yükseldi. 

İbrahim Yıldız sergilediği muhteşem performansıyla hem jüriyi hem Nevşehirlileri hemde tüm Türkiye'yi kendisine hayran bıraktı.

Gösterdiği başarılı performans ile jüri üyelerinden tam puan alarak haftanın birincisi olup finale yükselen İbrahim Yıldız'ın bu başarısı tüm Nevşehirlileri gururlandırdı. Performansı, yarışmanın en dikkat çekici performanslarından olurken, jüri üyeleri Yıldız'ı tebrik etti. 

"Harmanı kaldırdık bu yarışmaya geldik"

ibrahim Yıldız Kimdir?

25 yaşında evli ve köyünde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan İbrahim Yıldız Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı köyünden. Bağlama çalmayı daha çok küçük yaşlarda babasının bağlamasından öğrenmiş. Yarışmaya şuan yurt dışında bulunan eşinin ricası ve teşviki ile katıldı.

Nevşehir'in % 100 Nevşehirli internet gazetesi FİB Haber Merkezi olarak, değerli hemşehrimiz İbrahim Yıldız'a yarışmanın süper finalinde de başarılar diliyoruz.