Nevşehir'de uzun yıllar görev yapan değerli hemşehrimiz Uşak İşkur İl Müdürü İlhan Temel'in kızı Eda Temel ile Tevfik Çakır Topuzluhan tesislerinde düzenlenen muhteşem kına gecesi töreni ile unutulmaz bir gün yaşadılar.

Kına merasimine Nevşehir ile birlikte Uşak ve Mersin'den çok sayıda davetli katılım gösterdiler.

Davetlileri kapıda karşılayan Temel ve Çakır aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.   

Temel ve Çakır ailelerinin biricik evlatları Eda Temel ile Tevfik Çakır çifti düzenlenen göz kamaştırıcı kına gecesi ile adeta düğün provası yaptılar.

Kına merasimi sonrası aile büyükleri adına açıklamada bulunan Uşak İşkur İl Müdürü İlhan Temel; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın kına töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Kına merasiminde Yasemin ve İlhan Temel çiftinin zaman zaman mutluluk gözyaşları dikkatlerden kaçmadı.

Günün kahramanları Eda Temel ile Tevfik Çakır çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. 24 Ağustos tarihinde Mersin'deki düğünümüze de herkezi bekleriz" dediler.

Eda Temel ile Tevfik Çakır çiftinin düğünleri ise, 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 19.30’da Mersin Yenişehir Pedias Concept'te gerçekleştirilecek.

FİB Haber Merkezi olarak genç çiftimize şimdiden iki cihan saadeti diliyoruz.‬