Genel

Nevşehirli iş insanı Yüksel Babaoğlu'nun oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Nevşehirli iş insanı Yüksel Babaoğlu'nun oğlu Fatih Babaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ın damadı, iş insanı Yüksel Babaoğlu'nun 35 yaşındaki oğlu Fatih Babaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Babaoğlu için bugün Nevşehir Külliye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

İkindi namazına müteakip Külliye camiinden düzenlenen cenazeye, Babaoğlu ve Salaş ailesi ve yakınlarının yanı sıra Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Nevşehir Baro Başkanı Av. Necmi Öncül ile siyaset, bürokrasi ve iş dünyası ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Merhum Babaoğlu'nun cenazesi ikindi namazına müteakiben Külliye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığı´nda toprağa verildi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak, Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli Babaoğlu ve Salaş ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.