Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevi esasında yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın cenaze töreni belli oldu.

Aslen Nevşehir merkez ilçeye bağlı Boğazköy nüfusuna kayıtlı merhum Hasan Toktaş oğlu, 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Sait (Hacı) Toktaş'ın Nevşehir'deki ailesine acı haber verildi. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidimizin Nevşehir'deki evine Türk Bayrağı asıldı.

Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın bekar ve bir evin tek oğlu olduğu öğrenildi.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK 

Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde şehit olan Nevşehirli hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın naaşı yarın öğle namazına müteakip Boğaz Köy Merkez Camiinden kaldırılacaktır.

Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Bir Kahraman Silah Arkadaşımız Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziiye yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, mevziiye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Sait TOKTAŞ şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

338174201 231060399310524 6000275314159050001 N