Özel Haber

Nevşehirli Şehidin O Sözleri Türkiye'yi Ağlattı

Nevşehirli şehit Polis memuru Ahmet Şahan'ın gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için bir yerel kanalda söylediği sözler yürek burktu.

İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı olan cezaevi firarisi şahıs tarafından silahla vurularak şehit edilen Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görevli Nevşehirli Polis memuru Ahmet Şahan'ın gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için bir yerel kanalda söylediği sözler yürek burktu.

Nevşehirli şehidin sözleri yürek burktu

Uyuşturucu ile mücadele için Kastamonu'da gençler ve ailelere eğitim veren polis memuru Şahan'ın şehadet haberi görev yaptığı Kastamonu ve memleketi Nevşehir'de vatandaşları yasa boğdu.

Kahraman şehidimiz Nevşehirli Polis memuru Ahmet Şahan'ın Kastamonu'nun Yerel Yayın Kanalı Tv 366'da uyuşturucu bağımlısı gençler için yaptığı konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Gençleri uyuşturucu batağından korumak için canını dişine takıp gece gündüz çalışan şerefli bir Türk Polisiydi hemşehrimiz Ahmet Şahan. Şehidim, yiğit adam, mekanın cennet olsun. Rabbim ailene, sevenlerine ve emniyet teşkilatımıza sabır versin." dedi.

Ailesinden helalik istedi...

Nevşehirli şehit polis memuru Ahmet Şahan yaptığı açıklamasında; "Ülkemiz gençlerinin geleceğini yok eden tuzaklara hep beraber karşı durmalıyız. Biz gerçekten gece gündüz demeden özverili şekilde çalışıyoruz. Bu konuda sadece bizim yaptığımız çalışmalarla olmuyor, ana babalara ve toplumuza da büyük görevler düşmektedir. Anne babalara sesleniyorum, çocuklarınızla ilgilenin onları ilgisiz sevgisiz bırakmayın.

Unutmadan bizler bu özverili çalışma içerisinde ailemizi çocuklarımızı ihmal ediyoruz. Onlara ayıracağımız zamandan kısıyoruz. O yüzdende ailemiz bizlere haklarını helal etsin. Bizimde ailemiz, çocuklarımız var. 

Bir yavrumuzu bir çocuğumuz kurtaralım bizim için büyük mutluluk oluyor.

Gençlere söylemek istediğim; "Sevgili gençler,  Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi; "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur" damarlarımızdaki asil kanı uyuşturucu ile kirletmeyelim.

Sevgili Anne babalar lütfen çocuklarınızla ilgilenin onları sevgisiz bırakmayın. Bizlerde bulamadıkları sevgiyi dışarda aramasınlar."

Öte yandan Şehidimizin naaşı yarın saat 08:30'da Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü önünde yapılacak törenin ardından, karayolu ile memleketi Kozaklı ilçemize bağlı Abdi köyüne getirilecektir. İkindi namazına müteakip Abdi köyünde defnedilecektir.