Nevşehir'den HATEM Turizm aracılığı ile umre vazifesini gerçekleştirmek üzere 20 Ocak'ta direkt uçuşla kutsal topraklara giden 150 kişilik kafile 15 gün süren programın tamamlanması ile birlikte Medine’den direkt uçuşla bugün yurda dönüş yaptı. Kafileyi taşıyan uçakta en küçüğü 5 aylık bir bebekle birlikte 3 ve 5 yaşlarında minik iki umrecilerde yer aldı.

Bugün sabah 11:30'da Kapadokya Havalimanına inen kafileyi aileleri karşılayarak hasret giderdi.

Nevşehirli Umreciler, vatanımıza, milletimize ve askerlerimize bol bol dua ettiklerini, sağ salim yurda geri döndükleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

Umre görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Mehmet Ali Bayraktar, "Allah’a şükürler olsun çok güzel bir umre yolculuğu geçirdik. HATEM Turizme çok teşekkür ediyoruz. Dolu dolu bir umre programını tamamladık. Anlatmakla olmaz, gerçekten yaşamak lazım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah." şeklinde konuştu.

Nevşehir'in ilk ve tek yerli firması olan HATEM Turizm Hac ve Umre şirketi verdiği kaliteli hizmetlerle gönüllerde yer edinmeye devam ediyor. Firma yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya, Nevşehir halkının HATEM turizme gösterdiği büyük güven ve teveccühün kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.

Programın oldukça güzel geçtiğini belirten HATEM Turizm firma yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya ise, Çok güzel bir umre gerçekleştirdik. Sağ salim ve herhangi bir problem yaşamadan kutsal topraklara ziyaretimizi tamamladık. Umre ve hac programlarımız devam edecek. Darısı gidemeyen vatandaşlarımıza İnşallah” şeklinde konuştu.

"Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin..."

Hacca Hatem Turizm Kalitesiyle Gidin

Hac vazifenizi Hatem Turizm kalitesiyle gerçekleştirmek için aşağıdaki adres ile hemen iletişime geçebilirsiniz

Detaylar için arayın!

Hasan Karakaya: 0 543 453 50 50

Hatem Turizm - Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50 - 0 535 458 89 32

https://www.facebook.com/hatemturizm

Firmamız Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.