Güncel

Nevşehirli Yusuf Eren 4 SMA'lı bebeğe umut oldu

Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren'in tedavisi tamamlandıktan sonra bankada kalan paralar başka SMA hastası bebeklere umut olması için bağış yapıldı.  

Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren'in tedavisi tamamlandıktan sonra bankada kalan paralar başka SMA hastası bebeklere umut olması için bağış yapıldı.  

Nevşehirli SMA hastası 'minik Yusuf Eren' diğer 4 bebeğin umudu oldu

Hayırseverlerin bağış, destek ve dualarıyla Valilik onaylı toplanan yardım parasıyla Dubai'de tedavi olan yaklaşık 3 ay süren tedavi sürecinin ardından Nevşehir'e dönen SMA hastası Yusuf Eren gün geçtikçe sağlığına kavuşmak adına önemli gelişmeler yaşıyor. Fizik tedavisi süren Yusuf Eren artık kısmen elini kolunu kaldırabiliyor, oturabiliyor. Minik Yusuf Eren'in tedavisinden kalan paralar ise resmi hesabından eşit pay edilerek diğer 4 SMA'lı bebeğin kampanyasına yatırıldı. 

Konu hakkında FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan baba Yüksel Gostak; "Yusuf Eren'in kampanyasında kalan paralar bugün 4 bebeğimize eşit olarak paylaştırılıp, hesap kapanmıştır. Her bir evladımıza ayrı ayrı TL, dolar ve euro olarak 270 bin lira toplamda 1 080 000 TL eşit olarak patlaştırılmıştır. Bu yolda bizlere destek olan emek veren vesile olan herkesten Allah razı olsun iyiki varsınız. Hem Yusuf Eren'e hem de başka evlatlarımızada nefes oldunuz.. Rabbim ne muradınız varsa versin inşallah..

Kimin 1 lirası nasip olup, 1 kişiye sesimizi duyurmaya vesile olduysa Rabbım mucizelerini sizlere yaşatsın...

Iyiki varsınız hepinize minnettarız...

Yusuf Eren'e ve bütün hasta çocuklarımıza Allahü Teala Şafi ismi şerifi hürmetine şifalar versin." dedi.

@yusuferen_kazandi @abdullaha.umutol @yusufhanugurlu_yasasin @sma.nuhalperen