Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Öğretim görevlisi Mahmut Doğan Kamış, 'Kim Milyoner Olmak İster'yarışmasında 300 bin TL'lik ödülün sahibi oldu...

Yarışmaya 24 yıllık arkadaşı NEVÜ Öğr. Gör. Mehmet Çontu ile birlikte katılan 45 yaşındaki yarışmacı Öğr. Gör. Mahmut Doğan Kamış, aslen Adanalı ve yarışmaya Nevşehir'den katıldı.

ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'yarışmasına katılan Mahmut Doğan Kamış 45 yaşında, Adana’da doğmuş ve Nevşehir'de yaşıyor. Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında eğitimi tamamlayan ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)'de öğretim üyesi olarak çalışma hayatına devam eden Mahmut Doğan Kamış’ın yarışmadaki hedefi 500.000 TL kazanmaktı. 

500.000 TL soruyu açtırmayı başaran yarışmacı Nevşehir'inde şıklarda bulunduğu soruya cevap vermeyerek çekildi.

Bilimsel adı "asyneuma yildizianum" olarak literatüre geçen ve Türkçe adının "zeybek değneği" olması önerilen bitki Türkiye'nin hangi ilinde keşfedilmiştir? • A: Aydın ◆ C: Denizli • B: Konya D: Nevşehir

ATV de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının dün akşam ki bölümünde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USETMYO) Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr) de Öğretim görevlisi Mahmut Doğan Kamış,  yarışarak, 300 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.