Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile  “ErasmusDays Avrupa Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak ve potansiyel yararlanıcıları teşvik etmek amacıyla NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, NEVÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Başak Coşkun, Öğr. Gör. Makbule Talip Fişekçioğlu, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eurodesk Temas Noktası görevlilerinden Ali Doğan ve Ersan Uz, üniversitenin akademik personel ile öğrenciler katıldı.

NEVÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Öğr. Gör. Makbule Talip Fişekçioğlu, Uluslararası İlişkiler Ofisi hakkında bilgi vererek NEVÜ öğrencilerinin faydalanabileceği olanaklara ve ‘Erasmus+ Öğrenim Görme Hareketliliği’ ile ‘Staj Hareketliliği’ faaliyetlerine değindi.

Toplantıda ayrıca Eurodesk Nevşehir Temas Noktası, Gençlik Programları ve Avrupa Dayanışma Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi içeren sunumlar gerçekleştirdi.

Bilgilendirme toplantısı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.