Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde, “Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz” ana temasıyla ‘Ailemiz ve Ruh Sağlığı’ konulu söyleşi programı düzenlendi.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahlan Öztürk,  Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürü Mahmut Selçuk, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürlüğü personelleri, aileler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, Aile ve Sosyal Hizmetler Nevşehir İl Müdürü Mahmut Selçuk’un açılış konuşmasıyla başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde birçok proje gerçekleştirildiğini belirten Selçuk, bu kapsamda da İl Müdürlüğü olarak söyleşi programlarının dördüncüsünü bugün gerçekleştirdiklerini söyledi. 

NEVÜ Öğretim Üyesi ‘Ailemiz ve Ruh Sağlığı’ Üzerine Konuştu

Söyleşi programına davetli konuşmacı olarak katılan NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülhan Küçük Öztürk, ailenin ruh sağlığı üzerindeki etkileri, ailenin ruh sağlığını korumaya yönelik etkili olan yöntemler ve motivasyonlar üzerine sunum gerçekleştirdi.