Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret ettiler.

Düzenlenen toplantıda Nevşehir ve Odamızın devam eden ve hayata geçirilecek projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu. İşbirliğinin artırılarak devam ettirilmesine karar verildi.

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, NESİAD yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında yapılan sohbetlerde, bölgedeki iş dünyasının ve yerel yönetimin iş birliği ile bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik potansiyel adımların ele alındığı belirtildi. Ayrıca, iş dünyasının karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri de detaylı olarak konuşuldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve iş birliği temennileriyle son buldu.

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'a misafirperverliği için teşekkür eden NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, "Her iki kurum arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve Nevşehir'in ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz ziyaret ve akabinde görüşmemiz önem taşıyordu. Gelişen Değişen ve Büyüyen Nevşehir yolunda ilimizdeki iş potansiyelini artırmak için her türlü desteğe hazırız" diyerek iş dünyasına olan bağlılıklarını yineledi.