Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve GTİ A.Ş Başkanı M. Arif Parmaksız, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ı ziyaret ettik. Dış ticaretimizdeki gelişmeler ve gümrük geçişlerinin daha da etkinleştirilmesi konularında istişarelerde bulunduk. Bakanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bugün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığındaki heyet ile Ticaret Bakanlığımızda bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantımızda; özellikle ihracattaki olumlu artışlar ve ithalattaki azalış trendi ile gümrük geçişlerinin daha da etkinleştirilmesi konularında verimli görüş alışverişlerinde bulunduk. Sayın Hisarcıklıoğlu ve heyetine teşekkür ediyorum." dedi.