Ekonomi

NTSO Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

NTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’nin başkanlığında gerçekleşti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız Başkanlığında gerçekleşti. Ardından  NTSO Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Olağan Meclis Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı M. Ali Öbekli başkanlığında geniş bir katılım ile gerçekleşti.

Toplantıya, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkan M. Ali Öbekli, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları, TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu üyeleri ile TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyeleri katıldı.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlanmasıyla Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından odanın faaliyetleri hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Parmaksız konuşmasının devamında ülke ve dünya ekonomisi hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Soru – cevap bölümü ile devam eden toplantı Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’nin iyi dileklerini sunmasıyla sona erdi.