Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkan Yardımcısı ve Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Nurlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Nevşehirli NEVSAÇ firmasını başarısından dolayı kutladı.

Nevşehir'den sadece bir firmanın yer bulduğu liste hakkında değerlendirmede bulunan NTSO Başkan Yardımcısı ve Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Nurlu, Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşu listesine 2018 yılından bu yıla üst üste Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alarak kentimizin yüz akı olan Nevşehir firmasını tebrik etti.

Nurlu, açıklamasında, 2023 yılında açıklanan listede Nevşehir'den yine tek firmanın yer aldığını söyledi.

Nurlu, "Nevsaç Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Mehmet Ali Öbekli’nin şahsında, şirket yöntemini ve çalışanlarını can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Nurlu, sıralamaya giren Nevsaç Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli’yi şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine, ihracatına ve istihdamına sağladıkları büyük katkılardan dolayı tebrik ediyorum. Kadim şehrimiz ve bu ülke ekonomisi için canla başla üretim yapan NEVSAÇ sanayi kuruluşumuzla gurur duyuyoruz. Sevgili dostum değerli Başkanım Sayın Mehmet Ali Öbekli’nin şahsında, şirket yönetemini ve çalışanlarınıda can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Rabbim, böyle değerli isimlerin ve firmaların sayısını artırsın işallah” dedi.

Editör: Funda Afşar