Tatlarin Belediye Başkan aday adayı Olcay Günbey, AK Parti'den resmi başvurusunu AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığına yaptı.

AK Parti’den Tatlarin Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Olcay Günbey, resmi başvurusunun ardından dosyasını Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin'e teslim etti. 

Tatlarin Belediye Başkan aday adayı Günbey, bugüne kadar edindiği bilgi ve tecrübeyle sevdalısı olduğum Tatlarin kasabamı daha ileriye taşıyabilmek amacıyla AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. 

 Günbey; "Tatlarin'in geleceği için bende varım" dedi

AK Parti Tatlarin Belediye Başkan aday adayı Olcay Günbey, "Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın liderliğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için doğup büyüdüğüm Tatlarin kasabama, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işlemek adına. AK Parti’mizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk adımımı attığımı değerli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda, Hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin." dedi.

Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin'de, AK Parti Tatlarin Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Olcay Günbey'i tebrik ederken, "Partimize hayırlı olsun" dedi. 

Olcay Günbey Kimdir?

Acıgöl ilçesi Tatlarin kasabası AK Parti belediye başkanı aday adayı. 

04.03.1969 doğumlu . İlk ve orta öğrenimini Tatlarin kasabasında tamamlamış olup lise öğrenimine Nevşehir ticaret lisesinde devam edip Anadolu üniversitesi sağlık kurumları işletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. İş hayatına 1988 tarihinde tatlarin belediyesinde yazı işleri memuru olarak başlamış olup devamında 1999 yılında Acıgöl sağlık ocağı memurluğu 2003 te ise Nevşehir Devlet Hastanesinde devam etmektedir.  Evli ve 5 çocuk babasıdır.