Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası eski Belediye Başkanlarından Ali İhsan Özendi (57) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.  Cenazesi 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ortahisar kasabasında defnedilecektir..

2009-2014 döneminde AK Parti'den Belediye Başkanlığı yapan Ali İhsan Özendi, en son 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nden Ortahisar Belediye Başkan Adayı olmuştu.

BAŞKAN ATEŞ'TEN  TAZİYE MESAJI

Ortaahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ortahisar belediyesinin eski başkanlarından Sayın Ali İhsan Özendi’nin vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ortahisar belediyesinin eski başkanlarından Sayın Ali İhsan Özendi'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler, acılarını paylaşırız.

MİLLETVEKİLİ KILIÇ'TAN TAZİYE MESAJI

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ta yayınladığı taziye mesajında; "Nevşehir/Ortahisar Geçmiş Dönem Belediye Başkanımız Ali İhsan Özendi Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.