Eğitim

Altınyıldız Koleji'nden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir merkez Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın beraberindeki heyet ile NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Nevşehir merkez Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın beraberindeki heyet ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özaltın, Genel Müdür Seyrani İpek ve İlköğretim Kurumu Müdürü Ahmet Ünal ile birlikte makamında ziyaret eden Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi. Özaltın ayrıca öğrencilerin eğitimi başta olmak üzere sosyal, kültürel, bilimsel ve diğer alanlarda üniversite ile yapılacak ortak çalışma ve projelere hazır olduklarını ifade etti.

Ziyarette Altınyıldız Eğitim Kurumlarının Türkiye’nin örnek okulu olduğu, ilimiz ve bölgemiz eğitimi ile ülkemiz eğitimine sağladığı katkıları vurgulandı, okulların yürütmüş oldukları akademik ve sosyal projeler hakkında bilgi paylaşıldı.

Ziyaretlerinden dolayı Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve heyete teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  ikili iş birliklere büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda üniversite olarak yürütülebilecek her türlü ortak çalışma ve projelere açık olduklarını belirtti.

Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) olarak Nevşehir eğitimine katkı sağladıklarını; özellikle öğrencilerin akademik eğitimlerinin yanı sıra sosyal yaşamları ve kendilerine sunulan imkânlar konusunda çok ciddi yatırımlarının olduğunu ifade etti. Ayrıca geçen aylarda açtıkları Diş Hekimliği uygulama birimleri ile başta öğrenciler olmak üzere Nevşehir halkına hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.


Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN da Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizi yetiştirmeye özen gösterdiklerini belirterek Prof. Dr. Semih Aktekin’e misafirperverliklerinden dolayı  teşekkürlerini ifade etti.