Nevşehir’ in 2024 YKS ve LGS sınavlarında gösterdiği üstün başarı Nevşehir’ imizi mutlu etti. Nevşehir’ imiz 2024 YKS ve LGS ‘ de Türkiye’ nin en başarılı illeri arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyor.

YKS ve LGS sınav sonuçlarını basına değerlendiren KURS-DER Nevşehir Başkanı, Master Eğitim Kurumu ve Trend Eğitim Kurumu Kurucusu Mehmet ERAVCI Türkiye’ de mevcut eğitim sistemi içerisinde en kaliteli eğitimin yapıldığı ilin Nevşehir olduğunu belirtti. Bu başarıda ilimizdeki eğitim ikliminin büyük rol oynadığını, Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün öncülüğünde okullarımızın ve özel kurslarımızın uyumlu çalışmasının çok büyük katkı sağladığının altını çizen Mehmet ERAVCI:

’Okulların hayatı, özel kursların ise sınava hazırlanmayı öğrettiğini’’ belirterek özel kurslardaki nitelikli ve sınav tecrübesi yüksek öğretmenlerin, öğrencilerin sınav başarısında çok büyük katkılarının olduğunu ve okul ortamı dışında farklı ortamda farklı öğretmenden ders dinlemenin öğrencileri çok geliştirdiğini ifade etti. 2024 YKS ve LGS ‘ de de derece yapan,  başarılı olan çocukların hepsinin özel kurslardan destek aldıklarını belirten ERAVCI:

‘’2024 YKS ve LGS’ deki bu büyük başarının mimarlarının Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere okullarımıza ve özel kurslarımıza teşekkür ediyoruz, 2025 YKS ve LGS’ nin daha büyük başarılarla sonuçlanacağına inancımız tamdır.’’ dedi.