AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Avanos ilçe başkanı Cüneyt Pak , il ve ilçe teşkilat üyeleri ile Avanos ilçesine bağlı İğdelikışla, Büyük Ayhan, Küçük Ayhan, Altıpınar, Kuyulukışla köylerinde bir takım ziyaretlerde bulundu. 

Milletvekili Özgün, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, parti olarak ellerinden gelen çalışmayı ve hizmeti yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Köy muhtarlarından köylerin genel durumu ve talepleri hakkında bilgi alan Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ; "Şehrimizin her köyüne ulaşmak için vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bugünde Avanos ilçemize bağlı İğdelikışla, Büyük Ayhan, Küçük Ayhan, Altıpınar, Kuyulukışla,  köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla gönül buluşmalarını gerçekleştirdik. Köylerimizde yaşayan hemşehrilerimizin taleplerini dinlemek, sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek için çalışıyoruz." dedi.

Köy muhtarları ise, Milletvekili Süleyman Özgün'ü köylerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyetlerini ifade ettiler.

Daha sonra ise yapılan çay sohbetinin ardından program sona erdi.

Çalışkan, Gülşehir'de Başkan Çiftçi ile istişare etti

Gülşehir ilçesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan;" İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez ile beraber Belediye Başkanımız Av. Fatih Çiftçi ‘yi makamında ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği için kıymetli başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

"Nevşehirimizin her köşesindeyiz"

Milletvekili Çalışkan; "İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez, Belediye Başkanımız Fatih Çiftci, AK Teşkilatımız ve Belediye Meclisi Üyelerimiz ile birlikte çarşı esnafımızı ziyaret edip, sıcak çay sofralarına misafir olduk." dedi.