Avanos’ta Görev Yaptığı Sürece Vatandaşların Sevgisini Kazanan Değerli Dr. Adnan Kakilli Özkonak Aile Sağlık Merkezinde Göreve Başladı.

2016 yılından 2021 Yılına Kadar Avanos  İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, 2021 – 2024 Yılları Arasındada Ürgüp İlçe Sağlık Müdürlüğü Görevini Yürüten Adnan Kakilli Özkonak Aile Sağlık Merkezine Atanarak Göreve Başladı.

Avanos İlçe Entegre Hastanesinin İlk Başhekimi Olarak Görev Yapan Dr. Adnan KAKİLLİ İlçe Entegre Hastanesinin Bugünkü Yüksek Hizmet Seviyesine Çıkmasında Büyük Emekleri Bulundu.

Avanos İlçe Entegre Hastanesinde   Başhekim Olarakda Görev Yapan Dr. Adnan KAKİLLİ Hocamızın Özkonak Beldesine Aile Hekimi Olarak Atanması Beldede Sevinçle Karşılandı.

1982 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve Orta tahsilini memleketinde yaptıktan sonra Nevşehir H.Avni İNCEKARA Fen Lisesinden mezun oldu. İstanbul Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Hacıbektaş İlçe Hastanesi ve Avanos Toplum Sağlığı Merkezi’nde Acil Hekimliği yaptı. 2016 – 2021  yıllarında  Avanos İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği 2021 – 2024 Yıllarındada Ürgüp Sağlık Müdürlüğü  Yaptı. İyi derece İngilizce bilmektedir.

Haber:Kemal ÇELİK