Ekonomi

Parmaksız ve Hisarcıklıoğlu'ndan taziye ziyareti

NTSO Başkanı Arif Parmaksız ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatih Babaoğlu için taziye ziyaretinde bulundu

NTSO Başkanı Arif Parmaksız ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz gün Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 35 yaşındaki Fatih Babaoğlu için taziye ziyaretinde bulundular.

NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli'nin de eşlik ettiği  taziye ziyaretinde, Babaoğlu ve Salaş'a başsağlığı dileklerini ileten Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Eski Üyemiz Yüksel Babaoğlu'nun oğlu ,Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Salaş'ın damadı, Meclis Üyemiz Fatih Babaoğlu'nun vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulunduk. Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun." dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'da; "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arif Parmaksız ile birlikte Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Salaş'ın vefat eden damadı Fatih Babaoğlu için taziye ziyaretinde bulunduk. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." dedi.