Atv ekranının sevilen dizisi Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bir anda sosyal medyanın da yıldızı haline gelen dizinin başrol oyuncularından Özge Yağız, Dizi TV'nin konuğu oldu.

Feraye karakteriyle şimdiden akıllara kazınan ve büyük bir ilgiyle izlenen başarılı oyuncu, samimi açıklamaları ve keyifli sohbetiyle bir kez daha herkesi büyüledi.

Çekimleri Kapadokya'da devam eden Safir'in çekimlerine kısa bir mola veren Özge Yağız, Avanos'ta çömlek atölyesini ziyaret etti.

Raflardaki ürünleri dikkatle inceleyen Özge Yağız, Kapadokya'da daha önce böyle bir yere gitmediğini söyledi. El sanatlarıyla ilgilenmeyi sevdiğini belirten güzel oyuncu, "El sanatları terapidir" dedi.

Ürünlerin üzerindeki ince işçiliği görünce şaşkınlığını gizleyemeyen genç oyuncu, Kapadokya'daki hayatını anlattı.

Kendisini en çok motive eden şeyin 'yeni yerler keşfetmek' olduğunu dile getiren Safir'in Feraye'si, set dışındaki vakitlerinde farklı mekanları deneyimlemeyi sevdiğini ifade etti.

Kapadokya'ya gidecekler için önerilerde bulunan Özge Yağız, "Kızılçukur'a mutlaka gidilmeli, testi kebabı kesinlikle denenmeli, ayrıca sütlü simit mutlaka yemeli" dedi.

Çekim yapılan Nevşehir Kapadokya bölgesinin eşsiz doğasından bahseden ünlü oyuncu, yıldızları izlemenin çok keyifli olduğunu vurguladı.

El sanatlarına ve özellikle seramik sanatına yatkınlığı olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, ilk kez çömlek yapmak için işe koyuldu.

Birbirinden güzel ürünlerin arasında kendi sanat eserini yaratmak için yola çıkan Özge Yağız, oldukça dikkatli bir şekilde ellerini çamura soktu.

Şalvarını giyerek işe başlayan güzel oyuncunun eğlenceli halleri gözlerden kaçmadı.

Kısa bir destek alarak çömlek yapımını hızlıca öğrenen güzel oyuncu, çömlek yapmanın zorluklarından yakındı.

Özge Yağız, çömlek yaparken rahatladığını ifade ederken yaptığı aşk tanımı da dikkat çekti.

Genç oyuncu aşkı, "Hayatın her alanında nefes alabildiğim bir kaçış noktası" diyerek tanımladı.

Özge Yağız'ın Kapadokya günleri!

Romantik ve duygusal bir kişiliği olduğundan bahseden başarılı yıldız, "Seviyorum romantik olmadı" dedi.

Kapadokya'yı çok sevdiğini söyleyen Özge Yağız, İstanbul'u hiç özlemediğini dile getirdi.

"Sadece ailemi görmek için İstanbul'a gitmek istiyorum" ifadelerini kullanan başarılı oyuncu, ekip arkadaşlarıyla hiç konuşmadan Kapadokya'da güneşin batışını izlediklerini anlattı.

Ortaya çıkardığı ürünle çömlek yapımında başarısını gösteren Özge Yağız, vazosuyla poz vererek mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Safir dizisindeki Feraye karakteriyle gönüllere giren başarılı oyuncu, ekrandaki başarısını sürdürmüş oldu.

Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları atv'de!

Kaynak:ATV