Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında Nevşehir İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Sağlık Bakanı Memişoğlu, toplantıda ildeki sağlık yatırımlarına ve sağlık hizmetlerine dair bilgi aldı.

Toplantıya, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hasan Tartar, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. M. Mustafa Çetin, 
Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,    Nevşehir Ağız ve Diş Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akün ve ilgili birimler katıldı.

Kapadokya Alan Başkanlığında düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısına katılan Sağlık Bakanı Memişoğlu, ildeki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetlerinin sunumuna ilişkin il yöneticilerinden bilgi aldı.  

Verimli geçen toplantıda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla istişarelerde bulunuldu.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Medeniyetimizin önemli şehirlerinden Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir'deyiz bugün. Nevşehir'imiz Turizmiyle, tarımıyla, sağlığıyla, eğitimiyle, ticaretiyle, üretimiyle, örnek şehrimiz. Biz daha iyi olması için, ne yapabiliriz için geldik, verimli geçen toplantıda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla istişarelerde bulunduk. Sonuçta en zor gününde insanlarımıza hizmet etmek için buradayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi hizmetkârız. Millet adına, millete daha iyi hizmet vermek için çabalıyoruz.” dedi.

Biz Sağlıkçılar Hayatımızı İnsanlığa Adamış İnsanlarız

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, toplumun sağlıkçılarına sahip çıktığını dile getirerek “Bazı münferit olayları da esefle kınıyoruz. Çünkü biz sağlıkçılar hayatımızı insanlığa adamış insanlarız. İnsanları iyileştirmeye çalışıyoruz, insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz, dertlere derman olmaya çalışıyoruz. Onun için toplumun da bununla beraber bize sahip çıktığını görüyoruz. Daha da iyi olacağız inşallah. Münferit olayları hep beraber engelleyeceğiz.” diye konuştu.

Nevşehir Devlet Hastanesinde yetkililer ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Sağlık Bakanı Memişoğlu, gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.