21:28 Yerel

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Kapadokya Alan Başkanlığını ziyaret ederek önemli görüşmelerde bulundu.

20:36 Genel

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren eski Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

20:21 Nevşehir'de Bugün

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, KAP-HİB ile Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliğine Başkan Yardımcısı Seçildi.

20:01 Çevre

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Nevşehir merkez dahil olmak üzere ilçeleri için hava tahmin raporlarını güncelledi. Yağışlı hava sürecek mi? İşte tahminler...

19:47 Asayiş

Nevşehir'in de aralarında bulunduğu 17 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen FETÖ'ye yönelik Kıskaç-14 operasyonlarında 36 şüpheli yakalandı.

19:36 Eğitim

Nevşehir Hipotez Kurs ailesinin gücünü kutlamak için heyecan verici bir etkinlik düzenlendi. Hipotez Kurs Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu...

19:28 Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, BBP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

18:42 Genel

Gülşehir İlçesinde 5 Mayıs Pazar 2024 tarihinde yapılacak "Bahar Festivali", Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen P. Uzm. Çvş. Sait Toktaş için ertelendi.

18:21 Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 3 Mayıs 2024 Cuma günü Nevşehirli tüm hemşehrilerini Halk Günü’ne davet etti.

18:17 Eğitim

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin farklı birimlerinde görev yapan araştırma görevlileriyle söyleşi programında bir araya geldi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu