Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünün sevilen eşrafından Adnan Yıldız'ın değerli oğlu polis Memuru Yakup Yıldız hayatını, Topaç köyünün saygın aielerinden Bayram Gün'ün kıymetli kızı Sümeyye Gün ile birleştirerek dünya evine girdi. 

Topaç köyünde gerçekleştirilen düğün merasimine her iki ailenin çok sayıda yakını ve sevenleri katıldı.

Davetlileri kapıda karşılayan Gün ve Yıldız aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Nikahlarını Topaç köyü muhtarı Ümit Aydoğdu'nun kıydığı nikah merasiminde şahitliklerini ise, Tuncay Toprakçı ve Hüseyin Altun yaptı.

Topaç köyü muhtarı Ümit Aydoğdu; "Gün ve Yıldız ailelerinin kıymetli evlatları Sümeyye & Yakup Yıldız’ın mutlu günlerinde Rabbim mutlu mesut ve bahtiyar eylesin." dedi.

Günün kahramanları Sümeyye ve Yakup Yıldız çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Düğün töreni sonrası her iki aile adına açıklamada bulunan damadın babası Adnan Yıldız: " ‘Rabbim bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumuz Yakup ile değerli Kızımız Sümeyye'nin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB Haber merkezi olarak Süümeyye ve Yakup Yıldız Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...