Take Sushi, Uzak Doğu mutfağının en taze ve favori lezzetleri, özel sosları ve dikkat çeken dekorasyonuyla Ürgüp'te açıldı. Günün her saatinde misafirlerine eşsiz ve kaliteli bir lezzet deneyimi sunan Take Sushi, hem leziz hemde Japon mutfağının eşsiz sağlıklı menüsüyle de dikkat çekiyor. 

Master Chef Takemura'nın usta ellerinden enfes sushi tabağı Ürgüp'teki muhteşem mekanı ile sizleri bekliyor.

Ürgüp'te yeni konseptiyle hizmete giren Take Sushi, en taze ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan zengin sushi çeşitlerinin yanı sıra Japon mutfağının sevilen klasik lezzetlerine de menüsünde yer veriyor.

Japon mutfağını, başarılarıyla dünya çapında ün kazanmış Master Şef Hiroki Takemura’nın yorumuyla Take Sushi Cappadocia’nın rafine ve konforlu ambiyansında deneyimlemek için 0 384 342 85 00 numaralı telefondan, https://takesushi.qrmenum.app/tr  web adresinden, yada @ takesushicappadocia sosyal medya hesabından restorana ulaşıp rezervasyon yaptırmak mümkün.

Take Sushi Cappadocia 

𝐓𝐚𝐤𝐞 𝐚 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐤 𝐢𝐧 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧

GSM: 0 (534) 741 56 35

TELEFON: 0 384 342 85 00

INSTAGRAM: takesushicappadocia

ADRES: Kavaklıönü Mah, Şehit Cem Bul Cad. No:30 Ürgüp/NEVŞEHİR

WEB: https://takesushi.qrmenum.app/tr

Take Sushi kapılarını açtı!

Uzakdoğu mutfağının eşsiz örneklerini özgün bir konsept eşliğinde misafirleriyle buluşturan Take Sushi, alanında uzman şeflerin hazırladığı birbirinden özel lezzetleri modern sunumlarla birleştiriyor. Yemek yemeyi gereklilikten öte bir keyif haline dönüştürerek misafirlerine benzersiz bir sushi deneyim yaşatıyor.

Sade ve şık dekorasyonu ile misafirlerini seçkin bir atmosferde ağırlayan Take Sushi, deneyimli ekibi, kaliteli servisi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetiyle fark yaratıyor. Farklı damak zevklerine hitap eden lezzetleriyle hayatın akışı içerisinde misafirlerini unutamayacakları bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Modern mutfağı ve her anı mutluluk veren menüsüyle Take Sushi gurmelerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Başlangıçlarda Acılı Ekşili Çorba, Edamame, Dynamite Ebi Tempura ve Tatlı Ekşi Soslu Tavuk gibi klasikler yer alırken her damak zevkine uygun Noodle çeşitleri günün her saatinde doyurucu bir alternatif oluyor. Sushi çeşitlerinden California, Philadelphia, Ebi Mania ve Frankenstein gibi Yamo’ya özel sushi rollerin yanı sıra Sashimi ve Nigiri gibi enfes lezzetler de menüde yerini alıyor.

.................

Ünlü Master Chef Takemura’nın ustalığıyla özenle hazırlanmış tadına doyulmaz lezzetlerin ve benzersiz bir deneyimin bir araya geldiği Take Sushi’de, geleneksel Japon mutfağının izlerini, Kapadokya manzarası eşliğinde deneyimlemek için restoranımıza hoş geldiniz.

Ürgüp'te Japon restoranı "Take Sushi" açıldı

Farklı konsept ve mimarisiyle yeme-içme dünyasına yeni bir tarz getiren Take Sushi'nin Ünlü Master Chef Takemura’nın ustalığıyla özenle yapılan sushi, sashimi ve teppanyakisi müşterilerinden tam not aldı. 

Lezzet dolu bir yolculuğa hoş geldiniz!

Japonya'nın kalbinden Kapadokya'ya, Take Sushi eşsiz bir lezzet şölenine ev sahipliği yapıyor.

Take Sushi Ürgüp, Kapadokya'da açıldı! Sushi ve daha birçok lezzeti keşfetmek için Take Sushi'ye gelin. 1 Temmuz'a kadar %20 indirim fırsatını kaçırmayın!

*-Take Sushi'nin atmosferindeki her dokunuş ve her detay Japonya'nın gizemli ve büyüleyici tarihini yansıtıyor.

*-Tatlandırıcı sushi seçimimize dalın ve lezzet uyumunu en iyi şekilde yaşayın, sadece Take Sushi'de

*-Taze Somon Suşimiz ile mükemmelliğin tadını çıkarın

*-En iyi malzemelerle ve sanatsal bir dokunuşla hazırlanmış. Take Sushi'de farkı tat.

*-Takesushi'nin spesiyalitesi: Füzyon I'ye dalın. Salatalıkla doldurulmuş somon suşi ve üzerine lezzetli tobiko ile özel krem peynir sosumuz! Her ısırık, tat deneyiminizi yeni zirvelere yükseltir.

*-Sıcacık ambiyansımız ve şık dekorumuz unutulmaz bir yemek deneyimi için mükemmel bir ortam yaratıyor. Samimi akşam yemeklerinden canlı toplantılara kadar Takesushi'de her an sıcaklık ve misafirperverlikle dolu. Bize katılın ve Japonya'nın özünü tam burada keşfedin.

*-Take Sushi'nin büyüleyici ışıltısına adım atın! Alanımız geleneksel Japon fenerleriyle süslenmiş, yemek zevkiniz için sıcak ve davetkar bir ambiyans oluşturuyor. Özgün mutfağımızda kendinizi dingin atmosfere bırakın.

Take Sushi'de bir mutfak macerasına atılmaya hazır olun! Ağız sulandıran sushi rulolarından lezzetli Japon lezzetlerine kadar her bir yemek, tadını çıkarılmayı bekleyen bir şaheser. Sizi tat algıları içinde bir yolculuğa çıkarırken bize katılın!

Take Sushi'deki enfes yemeklerimizin arkasındaki usta Şef Takemura ile tanışın. Japon mutfak sanatlarında yılların tecrübesiyle Japonya'nın gerçek lezzetlerini tabağınıza getiriyor. Gelin ve onun eserlerini deneyimleyin!

Take Sushi'de Japonya'nın lezzetlerini ortaya çıkarın! Her yemeğin arkasında bir gelenek, zanaatkarlık ve aşçılık sanatının hikayesi yatar.

Take Sushi'de neşeli iyi dostumuzla tanışın! Mutluluğu ve bereketi simgeleyen, keyifli bir mutfak yolculuğuna çıktığınız sırada sizi bir gülümsemeyle karşılamak için burada.

Buna gözleriniz bayram etsin! Take Sushi'deki her tabak lezzet ve işçiliğin şaheseridir. Suşi sanatına dalmaya hazır mısın?

Take Sushi'deki her lezzetli lokmanın arkasında özel mutfak ekibimiz var! Otantik Japon lezzetlerini sofranıza getirme tutkusu, onlar mutfak sihrimizin kalbi...

Editör: İbrahim UYSAL