Nevşehir'in tercihi Tanca Giyim - Çanta - Valiz mağazasında indirimler başladı! Sezonun en trend Giyim - Çanta - Valiz modellerindeki fırsatları kaçırmayın...

1976 yılından bu yana Nevşehir'de çanta - valiz alanında faaliyet gösteren ve sadece okul çantası satan şubesi ile Nevşehir'in bu alanda ilk ve tek mağazası. Tanca Çantada anaokulu - ilkokul- orta okul- lise okul çantaları, beslenme çantaları, suluk ve kalemlik çeşitlerinin yani sıra  bel çantası küçük -büyük evrak çantaları, laptop, tablet çantalarının  tüm çeşitlerini bulabilirsiniz. Okul çantalarında Waddell, coral high, Benetton, chore-garcia,  us polo assan, ççs astral, recaro, dada ve daha birçok marka ürünlerinde geniş renk ve modelleri mağazamızda sizleri beklemektedir.

Valiz ve seyahat çantası mağazamızda Nevşehir ana bayisi olduğumuz 5 yıl garantili İVS silikon  valizler, Moda silikon- Abs- keryon, MÇS silikon ve keryon, gedox kumaş valizlerini uygun fiyatlar ve geniş renk yelpazesi ile siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

VE İDDAA EDİYORUZ KALİTEYİ NEVŞEHİR'DE EN UYGUN FİYATA bizde bulabilirsiniz. 

Ayrıca tamir atölyemizde tüm marka ve model valizlerinizin tamiri yapılmaktadır.

Tanca Giyim - Çanta - Valiz 

Taner Kolatan

Adres: Belediye caddesi No: 21- 23-25 Nevşehir 

Tel: 0384 2131258

GSM: 0539 702 31 01